Door in te loggen met testgebruikers bieden wij de mogelijkheid om onze dienst zonder aanmelding uit te proberen. Alle functionaliteiten werken, behalve het daadwerkelijk exporteren naar SEPA XML bestanden.

Klik hier om naar de DEMO site te gaan.

CLIEOP03 naar SEPA

Eenvoudig uw bestaande CLIEOP03 bestanden converteren naar het SEPA formaat?

Meld u nu aan om uw CLIEOP03 bestanden te uploaden naar onze online service om deze meteen te converteren naar het juiste SEPA bestandsformaat. Klik hier voor onze tarieven.

Wat bieden wij

SEPA zonder zorgen: wij houden rekening met alle uitzonderingen. De voordelen op een rij:

1. CLIEOP03 incassobestand automatisch converteren naar SEPA bestand
  2. Beheer van uw machtigingen volledig en verzorgd
  3. Verzamelbestand automatisch converteren naar SEPA bestand

Waarom deze dienst?

Frits heeft deze Europese Incasso Service ontwikkelt om bedrijven van dienst te zijn die nog geen SEPA Euro Incasso’s of SEPA Euro betalingen aan kunnen bieden aan de banken. Met deze dienst kunnen de bestaande CLIEOP03 Incasso bestanden omgezet worden naar SEPA PAIN.008.001.02 XML bestanden.

Daarnaast kunnen ook de CLIEOP03 betalingsbatches omgezet worden naar SEPA PAIN.001.001.03 XML bestanden, zodat ook hier volledig aan de nieuwe standaard voor Euro betalingen wordt voldaan.