Door in te loggen met testgebruikers bieden wij de mogelijkheid om onze dienst zonder aanmelding uit te proberen. Alle functionaliteiten werken, behalve het daadwerkelijk exporteren naar SEPA XML bestanden.

Klik hier om naar de DEMO site te gaan.

CLIEOP03 naar SEPA

Eenvoudig uw bestaande CLIEOP03 bestanden converteren naar het SEPA formaat?

Meld u nu aan om uw CLIEOP03 bestanden te uploaden naar onze online service om deze meteen te converteren naar het juiste SEPA bestandsformaat. Klik hier voor onze tarieven.

Wat bieden wij

SEPA zonder zorgen: wij houden rekening met alle uitzonderingen. De voordelen op een rij:

1. CLIEOP03 incassobestand automatisch converteren naar SEPA bestand
  2. Beheer van uw machtigingen volledig en verzorgd
  3. Verzamelbestand automatisch converteren naar SEPA bestand

Hoe zit het met de BIC?

De BIC (Bank Identifier Code) is alleen nodig voor internationale betalingen. Bij nationale betalingen hoeft de BIC niet gevuld te zijn.