St. Paardrijden Gehandicapten Hardenberg e.o

Omdat mijn boekhoudprogramma nog niet in staat is om xml bestanden te genereren zocht ik een alternatief. Dat vond ik bij Frits en wat voor een! Ik ben een digibeet en had hulp van Frits nodig. Die werd mij op een perfecte wijze geboden. Via de mail werden al mijn vragen snel en duidelijk beantwoord zodat ik direct weer verder kon. Alles is nu dan ook perfect in orde en loopt als een tierelier. Frits bedankt!

Albert Veldhuizen, Penningmeester

Tokheim

Met de tool die Frits ons beidt zijn we echt geholpen. Van CLIEOP03 naar XML gaat probleemloos!

Peter Honkoop, Controller

Chamlon

SEPA en 01-02-2014 zijn termen die wij het afgelopen jaar als een naderende donkere wolk hebben ervaren. Maar gelukkig hebben wij kennis genomen van uw oplossing waarbij CLIEOP03 betaalbatches voor geringe kosten worden omgezet naar een SEPA XML waardige batch. Door deze betaalbare oplossing kunnen we ook na 1 februari 2014 onze oude op DOS gebaseerde financiële software pakket met tevredenheid blijven gebruiken. Naast de kosten is de gebruiksvriendelijke omgang/bediening van uw programma zeer prettig. Met slechts enkele muisklikken kunnen wij ons doel bereiken. Kortom chapeau!

Fons ter Haar, Controller

Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid

Voor mijn klanten was ik op zoek naar de mogelijkheid om van mijn CLIEOP03 bestanden SEPA bestanden te maken. Nadat ik mij had aangemeld op www.europeseincassoservice.nl kon ik, met behulp van de helpdesk, al snel mijn bestanden op de juiste wijze importeren in telebankieren. Maandelijks zet ik hierdoor met succes de SEPA incasso’s klaar en kan ik mij bezig houden met andere administratieve taken.

Rudi Ruitenbeek, Administrateur

Kinderopvang Ukkie

Na rondgezocht te hebben naar het juiste adres voor ondersteuning naar SEPA-XML kwam ik terecht bij www.europeseincassoservice.nl. De prijs/prestatie verhouding zag er gunstig uit. Bij het vullen van het adresboek liep ik wel tegen enkele probleempjes aan, maar de support ondersteuning was optimaal. Zelfs 's avonds kwam er antwoord op aangemelde problemen.

Onlangs de eerste Betaalbestanden geconverteerd van Clieop naar XML met Frits. Deze zijn door de bank prima verwerkt! Het eerste incassobestand wordt binnenkort aangeleverd, maar ik verwacht geen problemen. Frits werkt precies zoals ik het wil en verwacht en in ieder geval is de deadline gehaald.

Albert van de Laar, Financial & ICT Manager